Instagram Hikayeleri için birden fazla efekt indirme!

0
3.555 okunma

Şu sıralarda dünyada birçok insan evlerinde zaman geçiriyor. Kimi sosyal medyada kimi oyun oynuyor kimi TV izliyor gibi evlerde birçok zaman geçirilecek aktivite yapılıyor. Sosyal medyada vakit geçiren insanların en fazla kullandıkları uygulamalardan birisi de Instagram. Instagram hikayelerinizi efektlerle nasıl daha zengin hale getirebileceğinizi bu yazımızda anlattık.

iOS ve Android işletim sistemlerindeki Instagram uygulamasında yeni filtreleri keşfedin!

Henüz iOS için indirmeseydiniz buradan, Android için ise buradan resmi Instagram uygulamasını indirebilirsiniz.

Birçok insan telefonunun stok kamerasını kullanırken sayıca fazla diğer bir kısım ise hikaye atmak için uygulama içindeki kamerayı kullanıyor. Uygulama içindeki kamera aslında bir ton efekt ve diğer harika özellikleri bünyesinde barındırıyor. Bugün, hikayelerinizde efektler sayesinde nasıl daha kaliteli içerikler yapabileceğinizi göstereceğiz.

Instagram Hikayeleri için yeni efekt indirme

Adım 1: Cihazınıza Instagram uygulamasını indirin

Adım 2: Ana sayfada sağa kaydırın, Hikayeler kısmına yönlendirileceksiniz.

hikaye

Adım 3. Alt ortadaki deklanşör düğmesini göreceksiniz, mevcut farklı lensler ve efektler arasında geçiş yapmak için düğmeyi kaydırın. Ancak, daha fazla indirmek aşağıdaki gibi bir büyüteç / arama simgesi görene kadar sola kaydırmaya devam edin.

2

Adım 4. Efektler galerisini açmak için deklanşöre dokunun.

Adım 5. Burada seçebileceğiniz bir ton efekt var ve bunları kameraya eklemeden önce deneyebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra Instagram içindeki aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi sağ alt köşedeki indirme düğmesine dokunun.

Adım 6. Kamera görünümüne geri dönmek için üstteki ‘X’ düğmesine dokunun.

7. Adım. İndirdiğiniz mevcut efektler arasında hızlıca kaydırın!

İşte bu kadar, şimdi Instagram Hikayeleri için yeni efektler indirme konusunda bilgiisiniz. Şimdi en iyi hikayeleri oluşturmak ve takipçilerinize eğlenceli yollarla ulaşmak için bunları nasıl kullanacağınız tamamen size kalmış.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz