Ana SayfaGüncelYouTube, Android ve iOS platformlarına yenilikler yapıyor!

YouTube, Android ve iOS platformlarına yenilikler yapıyor!

Dünya üzerinde en çok kullanılan video paylaşım platformu şüphesiz YouTube. Şirket, uzun zamandır kullanıcı deneyimini iyileştirecek yenilikler yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bugün itibariyle YouTube’un iOS ve Android sürümlerinde iki yeni değişiklik yapılmak için kollar sıvanmış durumda.

youtube

Video açıklamalarına önemli bir detay eklendi

Bu yeniliklerden ilki video açıklamalarını ilgilendiriyor. Şirket, son beta güncellemesi ile birlikte açıklama bölümüne yeni bir detay ekledi. Şu anda hali hazırda video açıklamasını açtığınızda karşınıza çıkan ekranda artık devamını oku butonuna basmadan açıklamanın devamı özet şeklinde verilecek. Dilerseniz video açıklamasının tamamını görüntüleyebileceksiniz. Bu yenilik hem iOS hem Android sürümlerinde yakın zamanda kullanıma sunulacak.

youtube kanal

Kanal hakkındaki bilgiler anasayfaya aktarılacak

İkinci yenilik ise kanal düzeni bölümüne yapılıyor. Şirket, kullanıcıların kanal hakkında daha detaylı ve iyi bilgi sahibi olabilmesi için hakkında bölümünde bulunan bilgileri kanal anasayfasına aktarmayı planlıyor. Bu aktarım ile birikte kanalın kuruluş yılı, kanaldaki video sayısı, kanalın toplam abone sayısı ve kanal sahibinin yazdığı kanal açıklaması anasayfaya aktarılacak.

youtube kanal

Bu yenilikler şu anda kapalı test aşamasında ve kullanıcılara ne zaman sunulacağı bilinmiyor. Açık testlere geçildiği zaman YouTube Premium üyeliğiniz varsa bu link üzerinden yeni gelen özellikleri test edebilme şansınız bulunuyor. Şu anda kapalı test aşamasında olan bu özellikler kullanıcıları oldukça heyecanlandırmış durumda. Yeni gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın!

Talha Saygılıer
Talha Saygılıer
Sosyopat Yazarı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir