Ana SayfaHaberler2020 Yılı En iyi 4 Hosting Sağlayıcıları!

2020 Yılı En iyi 4 Hosting Sağlayıcıları!

2020 Yılı En iyi Hosting Sağlayıcıları!

En iyi web ihtiyaçlarını karşılamak için barındırma sağlayıcısı bulmanıza yardımcı olmak için aşağıda biraz daha derinlemesine web hosting firmalarının bilgileri yer alıyor. dh-logo-300x2502x-1

DreamHost 

  • Paylaşılan hosting $ 2.59 / ay’dan başlıyor.
  • WordPress hosting $ 2.59 / ay’dan başlıyor.
  • VPS hosting $ 10 / ay’dan başlıyor.
  • Özel sunucular 149 $ / ay’dan başlıyor.
  • Cloud hosting $ 4.50 / ay’dan başlıyor.

Web hosting, hiç şüphesiz diğer herhangi bir kıyasıya iş sağlıyor. Ancak bu nedenle DreamHost’un kar amacı gütmeyen kuruluşlarla ücretsiz paylaşılan bir web sitesi sunma teklifinin bu kadar dikkate değer olması gerçeği çok dikkat çekicidir.

Bunun yanı sıra, DreamHost birçok nedenden dolayı en iyi web sitesi barındırma platformudur. İlk olarak rahat ve anlaşılmayı kolay arayüze sahip bir kontrol paneli üzerinden yönetilmektedir. Telefonla müşteri 7/24 mevcut olmasa da, canlı sohbet ve destek başvurularına yanıt veriliyor. Şirket, tüm depolama alanları için süper hızlı SSD’ler kullanıyor. Ücretsiz bir SSL sertifikasına sahip ve daha teknik kullanıcılara yönelik planlar için SSH erişimi sağlıyor.

Dreamhost hakkında sevdiğimiz diğer şeyler ise, İlk olarak şirketin fiyatları oldukça şeffaf ve oranlarda gizli bir yakalama mevcut değil. Ayrıca DreamHost sağlayıcı olarak 97 günlük para iade garantisi de sunuyor. DreamHost’u denemede sıfır risk olduğu söylenebilir.

hosting sağlayıcısı

Bluehost 

  • Paylaşılan hosting $ 2.95 / ay’dan başlıyor.
  • WordPress hosting $ 2.95 / ay’dan başlıyor.
  • VPS hosting $ 18.99 / ay’dan başlıyor.
  • Dedicated hosting başlayan  $ 79.99 / ay.

Bluehost’a ilk kayıt olduğunuzda ilk yıl için ücretsiz bir SSL sertifikası ile birlikte güzel bir alan adı alırsınız. (Bunlar kişisel kullanımlarınız veya işiniz için güvenli bir web sitesi işletmenize olanak sağlar.)

Bir WordPress kullanıcısı iseniz, Bluehost kesinlikle dikkate alınması gereken bir web barındırma sağlayıcısıdır. Yönetilen WordPress barındırma, temel paylaşılan barındırmadan biraz daha pahalı olsa da, şirketin hem özel WordPress hem de WooCommerce barındırma planları bulunuyor. Ayrıca ek bir ücret karşılığında site taşıma hizmeti de sunuyor.

Web barındırma sağlayıcısı, en düşük fiyatlı paylaşılan barındırma hesaplarında bile düzenli günlük yedeklemek gerçekleştirme politikası için bonus puan aldı. Bununla birlikte, düşük maliyetli paylaşılan barındırmada ki promosyon fiyatının promosyon döneminden sonra yükseldiğini unutmamakta fayda var. Bununla birlikte, Bluehost sağlayıcısı 7 gün 24 saat telefon desteği ve 30 günlük para iade garantisi sunuyor. Ayrıca belirli plan seçenekleri içinde SSH erişimi sunuyor.

hosting sağlayıcısı

A2 Hosting

  • Paylaşılan hosting  $ 2.96 / ay’dan başlıyor.
  • WordPress hosting $ 2.96 / ay’dan başlıyor.
  • Bayi barındırma $ 9.80 / ay’dan başlıyor.
  • VPS hosting $ 5 / ay’dan başlıyor.
  • Adanmış sunucular $ 99.59 / ay’dan başlıyor.

A2 Hosting genel olarak birçok şeyi doğru gerçekleştirir. Tüm planlar için Linux ve Windows tabanlı sunucular, SSD, ön bellekleme, CDN ve SSL sunuyor. Bazı planlar çalışma süresi izleme ve düzenli yedeklemek sunarken, tüm planlar kötü amaçlı yazılım taraması ve otomatik yama ve güncellemeler sunuyor.

Barındırma sağlayıcısı, HostGuard adlı yönetilen bir barındırma hizmetini de ek olarak sunuyor. Bu hizmetin aboneleri ağ, donanım, yazılım ve güvenliği yöneten destek ekibine haftanın 7 günü günün 24 saati ulaşım sağlayabilir.

A2 Hosting “Herzaman” para iadesi garantisi olarak adlandırdığı sağlam bir 30 günlük para iade garantisi de sunuyor. Evet, bir nevi paranızı istediğiniz zaman geri isteyebilirsiniz ancak ilk 30 gününüzden sonra ne kadarını geri alacağınız acı verici karmaşık bir derecelendirme sistemine bağlı olarak değişkenlik gösterecektir.

hosting sağlayıcısı

Hostinger 

  • Paylaşılan barındırma $ 0,99 / ay’dan başlıyor.
  • WordPress $ 0.99 / ay’dan başlıyor.
  • VPS $ 3.95 / ay’dan başlıyor.
  • Cloud $ 9.99 / ay’dan başlıyor.

Hostinger web sağlayıcısı WordPress için optimizasyon sunan güzel bir plan seçimine sahip web barındırma sağlayıcısıdır. Özellikle en ucuz planların bile ihtiyaç duyanlar için bir miktar SSH erişimi sunduğu kullanıcılar tarafından sevildi. Şirket, SSD performansı, Özel IP ve bazı planlar için düzenli yedeklemeler gibi ek özellikler ile puan kazandı.

Şirketin en ucuz planı ayda şaşırtıcı derecede düşük 80 cent’tir. Fiyatı ilk yıldan sonra yükselse de görülen en ucuz plan olarak nitelendiriliyor. Hostinger web sağlayıcısı 30 günlük para iade garantisi ve 7/24 canlı sohbet hatları ile müşteri desteği sunuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir