Ana SayfaGüncelInstagram, 2021 özetini Türkiye'ye açtı!

Instagram, 2021 özetini Türkiye’ye açtı!

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başlarında şüphesiz Instagram geliyor. Bir çoğumuz yaptığımız şeyleri Instagram’da paylaşmaktan keyif alıyoruz. Şirket, şimdi sonlarına yaklaştığımız 2021 yılının kısa bir özetini bize sunuyor.

Instagram

Meta şirketi çatısı altında hizmet veren Instagram, rengarenk bir özelliği bizlerle buluşturdu. Artık ülkemizde de kullanıma açılan Playback özelliği, platform tarafından şu cümleler ile tanımlanıyor:

“Yaratıcı topluluğumuzun bir parçası olduğun için teşekkür ederiz. Instagram’daki bu yıla ait özel anlarını kutlamak için hikayelerinden Anılarını derledik. Paylaşmadan önce düzenleyebilirsin.”

2021 Özeti nedir?

Kısaca bahsetmek gerekirse; yeni Instagram özelliği, 2021 yılında attığınız yüksek etkileşimli hikayelerden 10 tanesini bir araya getiriyor. Yeniden takipçilerinizle paylaşmak istediğiniz hikayeleri seçip, paylaşmadan istemediklerinizi ise kaldırabiliyorsunuz. Ayrıca bu özellik, hikayeler panelinde bulunan çıkartmalar sekmesiyle de destekleniyor. Rastgele attığınız bir hikayeye renkli 2021 çıkartması ekleyebiliyorsunuz.

Talha Saygılıer
Talha Saygılıer
Sosyopat Yazarı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir