Ana SayfaGüncel2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri açıklandı! İşte kazananlar

2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri açıklandı! İşte kazananlar

13’üncüsü düzenlenen iPhone Fotoğraf Ödülleri’nin (IPPAWARDS) kazananları açıklandı. 2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri kazananları arasında Türkiye’den birisi bulunmazken, fotoğrafların oldukça dikkat çektiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

2020’nin kazananları 20’den fazla ülkeden seçildi ve çeşitlilik hat safada. Geniş manzaralardan tek bir ağaca, şehir sokaklarından ıssızlığa, zahmetten ve sıkıntıdan güneşin özel bir anına kadar güçlü dünya görüşlerini yansıtıyor.

2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri kazananları açıklandı!

Yılın Büyük Ödülü, “Uçan Çocuklar” isimli çalışmasıyla Birleşik Krallık’tan sokak fotoğrafçısı Dimpy Bhalotia’ya verildi.

2020 iphone ödülleri

Hindistan’dan Artyom Baryshau’nun görüntülediği mavi çizgilerin masmavi gökyüzünde kaybolduğu “Duvar Yok” isimli çalışması birincilik, Çin’den Geli Zhao‘nun çektiği bulutlu bir günde rüzgarı yakalayan çarşafların görüntülendiği isimsiz çalışması ikincilik ve Irak’tan Saif Hussain’in çektiği yaşlı bir adamın kendi farklı bakış açıları arasında görüntülendiği “Gençlik Şeyhi” isimli portre çalışması üçüncülük ödülü aldı.

2020 iphone fotoğraf ödülleri

Bu fotoğrafların çekildiği cihazlar sırasıyla: iPhone X, iPhone 6, iPhone XS Max ve iPhone X.

2020 yılının iphone fotoğraf özelli

18 kategoride birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri tüm dünyadan Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Bahreyn, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Filipinler, Hollanda, Hong Kong, Irak, İspanya, İsrail, İtalya, Japonya, Kanada, Kolombiya, Peru, Portekiz, Rusya, Singapur ve Tayvan gibi birçok ülkeyi temsil eden fotoğrafçılara verildi.

2020 iphone fotoğraf ödülleri

2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri’ni kazanan fotoğraflar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Talha Saygılıer
Talha Saygılıer
Sosyopat Yazarı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir