Ana SayfaGüncelInstagram, kullanıcılarına ikinci hesabı açmayı öneriyor!

Instagram, kullanıcılarına ikinci hesabı açmayı öneriyor!

Evde kaldığımız şu günlerde birçoğumuz zamanımızı sosyal medyada geçiriyoruz. Çoğu insan, Facebook ve Instagram’ın, kullanıcıların sadece bir hesabı olması istediğini, tek hesapla her şeyi halledebileceğimizi düşündüklerini düşünür. Facebook şu an için her ne kadar bu düşüncede olsa da, sahip olduğu Instagram, bu düşüncede değil gibi görünüyor.

Instagram

Bugün Instagram profillerine giren pek çok kullanıcı bir mesajla karşılaştı

Bugün pek çok kullanıcı Instagram profillerine girdiğinde bir mesajla karşılaştı. Bu mesaj, kullanıcıları yeni bir hesap açmaya teşvik edici içerikte. Görünüşe göre bu mesaj bir hesap açmanızı, bir hesabınızı yakın arkadaşlarınıza ayırmanızı, diğerini de herkese açık hesap olarak kullanmanızı öneriyor. Şirket, bu mesajla birlikte kullanıcıların yakın arkadaşlarıyla daha samimi olabileceği sanal bir ortam oluşturmak istiyor gibi görünüyor.

Bazı kişiler, Instagram’ın bu teşviği kullanıcı sayısını olduğundan fazla göstermek için yaptığını savunuyor

Bazı kişiler bunu, Instagram’ın kullanıcı sayısını gerçekte olduğundan çok daha fazla gösterme girişimi olarak eleştiriyor. Şu anda ikinci hesabı olan ve bu hesabını yakın arkadaşları için kullanan birçok kullanıcı var. Bu mesajı gören kullanıcılar da artık ‘Instagram bu hesabı tespit ederse bir şey yapar mı?’ korkusuyla yaşamaktan kurtuldu. Ufak bir kısım kullanıcılar da bu işlemin gereksiz olduğunu, insanlara daha fazla gizlilik kontrolü vermenin ve takipçilerini gruplara ayırmalarına izin vermesi durumunda, Instagram’ın hesap sayılarını artırmadan daha verimli bir sonuç alabileceğini savunuyor.

Kaynak

Talha Saygılıer
Talha Saygılıer
Sosyopat Yazarı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir