Ana SayfaGüncelSpotify, Facebook uygulamasına entegre ediliyor!

Spotify, Facebook uygulamasına entegre ediliyor!

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, kullanıcıların platformda gezerken müzik ve podcast içeriklerini daha kolay şekilde dinleyebilmesi için Spotify ile anlaştıklarını duyurdu. Bu duyurudan sonra ”Normalde zaten arkaplanda çalışabilen Spotify uygulaması ile Facebook nasıl bir entegrasyon yapmış olabilir?” gibi sorular kullanıcıların aklını kurcalıyordu. Bugün bu önemli entegrasyonun detayları şirket çalışanları ve özelliği geliştiren kişilerin açıklamaları sayesinde öğrenildi.

Spotify

Facebook uygulamasından çıkmadan Spotify platformundaki müzik ve podcast içerikleri doğrudan oynatılabilecek

Artık Spotify üzerinden bir müzik veya podcast açıp Facebook uygulamasına girerseniz veya haber kaynağında gezerken bir Spotify linki görüp içeriğini merak ettiyseniz o linke tıklar tıklamaz alttaki navigasyon barın üzerine konumlandırılan mini oynatıcıda oynatılmaya başlanacak. -Tabii eğer oturum açmadıysanız öncelikle oturum açmanız gerekecek-. Bu yenilik sayesinde kullanıcıların zamanından önemli ölçüde tasarruf edilmiş olacak.

İlk etapta 27 ülkede kullanıma sunulması planlanıyor

Project Boombox adlı bu yeni girişimle birlikte gelen mini oynatıcı, ilk etapta 27 ülkede kullanıma sunulacak. Bu ülkeler: ABD, Arjantin, Avustralya, Bolivya, Brezilya, Kanada, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Endonezya, İsrail, Japonya, Malezya, Meksika, Yeni Zelanda, Nikaragua, Panama, Paraguay, Peru, Güney Afrika, Tayland ve Uruguay olarak listeleniyor. Türkiye henüz bu ülkelerin içerisinde yer almıyor ancak özelliğin kısa süre sonra kapsamının genişleyeceğini biliyoruz. Umarız bu özellik kısa sürede ülkemizde de kullanıma sunulur.

Kaynak

Talha Saygılıer
Talha Saygılıer
Sosyopat Yazarı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir