Ana SayfaGüncelInstagram DM'e mesaj sabitleme özelliği geliyor!

Instagram DM’e mesaj sabitleme özelliği geliyor!

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri şüphesiz Instagram. Şirket, uzun zamandır kullanıcı deneyimini iyileştirecek birçok yenilik yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bugün şirket, DM alanında kullanıcıların işine çok yarayacak bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

instagram dm

Eski zamanlardan beri büyük bir sorundu

WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarında en çok kullandığımız özelliklerden biri şüphesiz mesaj sabitleme. Hâl böyle olunca, WhatsApp’dan çıkış Instagram ‘a girince DM alanında mesaj sabitleme olmadığı için biraz zorlanıyoruz. Eğer ki bir de yüksek takipçili bir hesaba sahipseniz konuştuğunuz kişiyi en üstte tutmak bir hayli problem olabiliyor. Bugün şirket, bu soruna çözüm bulabilmek için kolları sıvadı.

Artık istediğiniz kişiyi en üste sabitleyebileceksiniz

Yeni gelecek olan özellik sayesinde artık kullanıcılar istedikleri bir kişiyi Instagram DM’de en üste sabitleme şansına sahip olacaklar. Bu sayede kullanıcılar, konuştukları kişiyi kaybetmeyecek ve hızlı mesajlaşma imkanı olacak. Mesaj sabitlemeniz, karşı tarafa bu yönde kesinlikle bir bildirim göndermeyecek.

Peki siz Instagram tarafından kullanıma sunulan bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünde bizlerle paylaşmayı unutmayın! Yeni gelişmelerden en hızlı şekilde haberdar olmak için takipte kalın!

Talha Saygılıer
Talha Saygılıer
Sosyopat Yazarı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir