Ana SayfaGüncelInstagram, iki önemli yeniliği test ediyor!

Instagram, iki önemli yeniliği test ediyor!

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram, her geçen gün platforma yenilik yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda birçok yenilikle karşımıza çıkan şirket, şimdi de iki büyük yenilikle daha kullanıcıların karşısına çıkmayı planlıyor.

Instagram

Instagram Kamera

Şirket, son zamanlarda kamera bölümüne daha fazla yenilik yapmaya odaklanmış gibi gözüküyor. Geçtiğimiz dönemlerde kamera bölümündeki özelliklerin erişim yerlerini düzenleyen Instagram, şimdi de kamera butonunu kısayol olarak kullanmanıza olanak tanıyacak. Buna göre artık kamera butonuna basarak;

Hikaye Oluştur

Reels videosu oluştur

Ön kameradan başla

seçeneklerinden seçtiği bir özelliğe hızlıca erişim sağlayabilecek. Kullanıcılar bu özelliğe yeni gelecek olan Kamera Ayarlarına bölümünden kolayca erişebilecekler.

instagram

Instagram Direct

Uzun zamanlardan beri Yakın Arkadaşlar özelliği hayatımızda. Kimimiz bu özelliği sıkça kullanırken kimimiz de nadir kullanıyor veya hiç kullanmıyor. Şu ana kadar yakın arkadaşlar özelliğinin sadece Hikayelerde bulunuyordu. Bu özelliği özellikle son zamanlarda Instagram DM için de isteyen çok fazla kullanıcı vardı. Şirket, bu kullanıcıların sesini duymuş olmalıdır ki Direct’te Yakın Arkadaşlarla sohbet için ayrı bir bölüm açıyor.

Bu özellik şu anda her ne kadar sadece içerik oluşturucu hesaplar için kullanıma sunulmuş olsa da, kısa zaman sonra tüm kullanıcıların kullanımına sunulması bekleniyor.

instagram

Kaynak

 

Talha Saygılıer
Talha Saygılıer
Sosyopat Yazarı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir