Ana SayfaGüncel2021 yılının en çok kullanılan emojileri belli oldu!

2021 yılının en çok kullanılan emojileri belli oldu!

Sosyal medya, artık hemen herkes tarafından kullanılan bir mecra haline geldi. Hâl böyle olunca, insanların duygularını ifade ettiği emojilerin kullanımında önemli bir artış yaşandı. İşte artan kullanım ile birlikte 2021 yılında sosyal medyada en çok kullanılan emojiler

emoji

İşte 2021’de en çok kullandığımız emojiler

2021 yılında sosyal medya platformlarında en çok kullanılan emoji, ”😭” yani Yüksek Sesle Ağlayan Yüz emojisi oluyor. 2021 yılında paylaşılan her 10 bin tweetin 193ünden fazlasında bu emoji kullanılmış durumda. 

En çok kullanılan ikinci emoji ise artık neredeyse hepimizin kullandığı 😂 emojisi oluyor. Sevinç Gözyaşları olarak tanımlanan bu emoji, 2021 yılında paylaşılan her 10 bin tweetin 178inden fazlasında kullanıldı.

En çok kullanılan üçüncü emoji ise 🥺 olarak gösterilen yalvaran yüz adlı emoji oluyor. Bu emoji, 2021 yılında paylaşılan her 10 bin tweetin 109undan fazlasında kullanılmış durumda.

En çok kullanılan diğer emojiler ise şu şekilde sıralanıyor:

  1. 🤣 Yerde Yuvarlanmak Gülmek
  2. ❤️ Kırmızı Kalp
  3. ✨ Parıltılar
  4. 🙏 Katlanmış Eller
  5. 😍 Kalp Gözlü Gülen Yüz
  6. 🥰 Yüreklerle Gülen Yüz
  7. 😊 Gülen Gözlerle Gülen Yüz

Peki siz en çok hangi emojileri kullanıyorsunuz? Yorumlar bölümünde bizlerle paylaşmayı unutmayın. Yeni gelişmelerden en hızlı şekilde haberdar olmak için takipte kalın!

Kaynak

Talha Saygılıer
Talha Saygılıer
Sosyopat Yazarı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir