Ana SayfaSosyal MedyaInstagramInstagram 'ın Yeni Canlı Yayın Özelliği Sızdırıldı!

Instagram ‘ın Yeni Canlı Yayın Özelliği Sızdırıldı!

Canlı yayın birçok yönden çok sayıda etkileyici ve içerik oluşturucu insanlar için oyun haline geldi. Facebook ve Instagram ‘ın bu kombinasyonunu kullanmak, bu çevrimiçi dijital etkileyiciler’in oluşturdukları içerik için çok daha fazla kilometre elde etmelerine yardımcı olabilir. Ayrıca markaların alıcılarıyla durumdan çok daha fazla bağlantı kurmalarına da yardımcı oldu.

Bu, böyle şeylere bakış açımızı gerçekten değiştiren bir şeydir. İnternet’i nasıl kullandığımızı ve üzerinde bulunan çeşitli hizmetleri etkileme eğilimi nedeniyle bu değişiklikleri ele almak önemlidir.

instagram

Canlı akışla ilgili tek sorun, bunu yapabileceğiniz bir platform seçmeniz gerektiğidir. Çoğunlukla canlı yayına bakmak size yardımcı olabilecek bir özelliktir. Ancak hem Instagram hem de Facebook’ta büyük bir kitleniz varsa, hangisinin daha önemli olduğunu bulmaya
çalışmak isteyebilirsiniz.

Ancak, bunların hepsi söylendiğinde ve yoldan çekildiğinde, Instagram’ın şu anda test ettiği bir özellik nedeniyle tüm bunların değişebileceğini, her şey yolunda giderse çok yakında kullanıma sunulabilecek bir özellik nedeniyle değişebileceğini belirtmek önemlidir.
Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsü (bir mobil uygulama geliştiricisi), bu özellik kullanıcıların her iki platformda da eşzamanlı yayınlamayı etkinleştirecek bir seçenek seçmelerine olanak tanır. İçerik oluşturucuların canlı videolarını aynı anda hem Instagram hem de Facebook’ta hayranlarına otomatik olarak yayınlayabileceği anlamına gelir.

Eş zamanlı olarak instagram ve facebook üzerinde yayın yapmak birçok içerik üreticinin gelişmesine yardımcı olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir