Ana SayfaSosyal MedyaInstagramInstagram Yeni Etiketi ile DM'leri daha sevilir hale getirecek!

Instagram Yeni Etiketi ile DM’leri daha sevilir hale getirecek!

Çıkartma ‘lar, insanların bugünlerde Instagram ‘ı kullanmasının nedeninin büyük bir parçası haline geldi. Sosyal medya platformunun bu özel özellikte çok başarılı olduğunu söylemek yalan olmaz. Adil bir sonuç elde edebileceğiniz bir şey yapabileceğiniz etkileşimler açısından çok daha fazla seçenek sunuyor. Bu nedenle, Instagram ‘ın bunu yapmak isteyeceği anlaşılabilir bir durumdur. Böylece insanların kullanabilecekleri çok daha fazla çıkartma yaratıyorlar ve olayın sonuna bakıldığında ise birçok seçenek karşımıza çıkıyor.

instagram çıkartma

Araştırmacı Jane Manchun Wong’a göre Instagram yeni bir çıkartmayı test ediyor. Ona göre kesinlikle popüler olacağı tahmin ediliyor. Bu yeni çıkartma temelde “DM Me” yazan bir harekete geçirici mesaj olacak. Bu çıkartmanın amacı, hikayenizi izleyen herkesin size mesaj göndermesini isteyecek şekilde yapmaktır. Yani kişi tıkladığında size bir bildirim gelecek ve onunla sohbete başlayacaksınız. Sadece insanlarla konuşmak ya da diğer nedenlerle hikayelerini başka nedenlerle paylaşmalarının istemek ve diğer her türlü kullanım arasında düzenlenen hayırseverlik olayı nedeniyle sizinle iletişime geçmeye çalışmak harika ve kolay olurdu.

Tüm bunlar Instagram ‘ın çıkartma koleksiyonuna bir katkı da bulunacak gibi görünüyor. Bu platformdaki etkileşimlerini en üst düzeye çıkarabileceğiniz ve daha fazlasını elde edebilmeniz için çok daha yol bulmanızı sağlayacak sizi takip eden insanlar ortaya çıkacaktır. Ayrıca bir diğer versiyonu olan bir etikette mevcut. O etiketin amacı ise oraya katıldığınızda Instagram bir grup oluşturuyor ve o etikete dokunan insanlarla toplu şekilde sohbet ediyordunuz. Onun daha kişiselleştirilmiş hali denilebilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir