Ana SayfaSosyal MedyaInstagramInstagram Hikayelere Yeni Çıkartmalar Geliyor!

Instagram Hikayelere Yeni Çıkartmalar Geliyor!

Instagram, Çıkartmalar özelliğinde yeni bir değişiklik üzerinde çalışıyor.

Kullanıcıların bir iş profilini veya bir şirket profilini  kendi takipçileriyle paylaşmalarını sağlayan ve işletmeleri biraz desteğe. İhtiyaç duyan arkadaşlara yardım etme amacıyla yeni “Meslek Etiketini Paylaş” seçeneğini test ediyor.

Bu Hikayeler Çıkartmaları, bir başlık ve üç resimli ön izleme içerecektir. Bu resimler küçük resimler gibi olacak büyük olasılıkla bu hesaptaki en son yayınlardan alınacak.

instagram

Bir markayı seviyorsanız ve onunla iyi bir deneyiminiz varsa veya arkadaşınız bir iş yürütüyorsa ve ekstra pazarlama ve promosyona ihtiyacınız varsa. Veya Covid-19 krizi nedeniyle daha önce favori markanız veya işiniz şimdi zorlu bir zaman geçiyor.

Uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong, bu yeni Paylaşım Profesyonel etiketinin, kullanıcıların bir Instagram hesabı veya iş profili eklemesine, üç resimli önizlemesini çekmesine ve daha sonra bunları paylaşmalarına izin vermesini önerdi. Belirli bir profili ve çalışmalarını vurgulamanın bir yolu olarak görülüyor.

Birkaç ay önce Instagram’ın “Destek Çıkartmaları” üzerinde çalıştığı bildirildi. Bu kritik zamanlarda küçük işletmelere yardım amaçlıdır. Bu Destek Etiketleri, insanları belirli iş profillerinden hediye kartı almaya teşvik etmeye veya desteklemek istedikleri işletmelere veya markalara bağış yapmak için tasarlanmıştır.

Şimdi, bu “Paylaş Profesyonel Çıkartmalar” aynı amaç için. Bu korona virüs salgını nedeniyle kitlesel acı çeken insanlar için destek ve yardım içindir. Pazarlama ve satışları için Instagram ve diğer sosyal medya platformlarına güvenen çok sayıda işletme var. Instagram’ın bu sıkıntılı zamanlar içerisinde kullanıcıları için gerekli tüm adımları attığını görmek güzel.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir